Een sterker team bouwen op afstand? Lol trappen via beeldschermen? Met Remote Teambuilding Experience kan het! Een intelligent en digitaal spel waarbij iedereen vanaf de eigen werkplek samenwerkt aan hetzelfde doel: de opdrachten samen tot een succesvol einde brengen. Resultaat: betere samenwerking én vooral een hele hoop hoognodige en ‘connected’ lol met collega’s en teamleden.

0
verschillende landen
0 k+
deelnemers
0 +
opdrachtgevers
0
klantwaardering

All players ready? Go!

Tijdens ‘Het leukste online teamuitje van de Benelux, maar misschien zelfs de wereld’, is iedere speler van levensbelang: volledige toewijding gedurende de 75 spelminuten is noodzakelijk om de Experience te volbrengen, een groot aantal opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te scoren. Het team met het hoogste aantal punten is uiteraard de winnaar. Speel met vele (internationale) teams tegelijk en sta vanuit over ter wereld in verbinding met elkaar!

"Ik raad ten zeerste aan om een teambuildingactiviteit op afstand te plannen met The Box Company. We hebben het zo leuk gehad als afdeling! De tijd ging heel snel voorbij en iedereen was erg enthousiast over de verschillende activiteiten!"
Royal IHC

Multinationals

"Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!"
ING Bank

Overheden

"Het CJIB wil jullie bedanken! Wij hebben wij dit spel met meerdere teams online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen."
CJIB

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert neemt binnen een werkdag contact met je op!