0
events
0 k+
blije deelnemers
0 +
jaar ervaring
0
klantwaardering

Gegarandeerd een unieke ervaring!

The Box Company verzorgt originele teambuilding activiteiten voor grote groepen. De activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie verzorgd worden, online of in hybride vorm. De activiteiten van The Box Company zorgen voor uitdaging, spanning, competitie, teamwork en lol. Indien gewenst kunnen de activiteiten ook aangepast worden naar de wensen van de opdrachtgever waarmee een op maat gemaakte experience wordt ontwikkeld. 

Multinationals

Onze teambuilding activiteiten zijn internationaal georiënteerd en zijn in verschillende talen beschikbaar. Vele multinationals gingen u voor en waren laaiend enthousiast over de ervaring die hun medewerkers bij ons hadden.

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg leuk en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

Onze teambuilding activiteiten zijn uitermate geschikt voor overheden op elk niveau. We hebben hele goede ervaringen met gemeenten, provincies en nationale overheidsinstellingen.

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

Ook bij corporates en MKB hebben teambuilding activiteiten veel succes. Behalve dat het ongecompliceerd plezier maken is met je team, leer je elkaar écht kennen en zijn er vele lessen te leren van onder tijdsdruk samen creatieve oplossingen bedenken.

"Erg prettige en professionele samenwerking, iedereen was bijzonder enthousiast! Erg bijzonder om een groep van 700 collega’s op te splitsen in 100 groepjes die hun eigen spel spelen en daardoor allen van belang zijn voor het resultaat."
ING Bank

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert neemt binnen een werkdag contact met je op!