Activiteiten op Locatie

The Box Company heeft een uitgebreid aanbod aan teambuilding activiteiten die op iedere gewenste locatie georganiseerd kunnen worden. De activiteiten zijn in meerdere talen beschikbaar en met groepen tot 2000 personen tegelijk te spelen.  Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod.

Escaperoom Experience

Escape Rooms zijn een wereldwijde rage. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor grote groepen die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden!
Ook als Kerstspecial te boeken!

Reconnect Experience

We mogen weer live! Reconnect is de fysieke versie van het online Remote Teambuilding event: op locatie én in levenden lijve. Verbinding, fun en energie is waar het om draait!

Toolbox Experience

De Toolbox Experience bestaat uit meerdere rondes, ieder met verschillende soorten opdrachten en vraagstukken.

Plug&Play Experience

Deze experience kan op iedere gewenste locatie en tijdstip zelfstandig gespeeld worden waarbij geen begeleiding vanuit The Box Company nodig is. Te spelen in één grote ruimte, losse ruimtes en op afstand!
Ook als Kerstspecial te boeken!

Einstein Box

The Box Company heeft Escape Rooms die opgebouwd worden op een door jou gewenste locatie! De Escape Rooms bieden ruimte voor 4-5 spelers tegelijk.

Reconnect Experience

We mogen weer live! Verbinding, fun en energie is waar het om draait tijdens deze activiteit.

Custom Made

Naast het vaste aanbod ontwikkelt The Box Company ook op maat gemaakte spellen. Wij passen een bestaande activiteit naar wens aan of ontwikkelen een volledig nieuw spel op maat.

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert neemt binnen een werkdag contact met je op!