The Box Company is specialist in Escape Rooms voor grote groepen. Een Escape Room voor een grote groep is mogelijk tot maar liefst 2000 personen tegelijk. De Escape Rooms voor grote groepen zijn op iedere gewenste locatie te spelen. Uitdaging, competitie, spanning en lol zijn de basiswaarden van iedere activiteit. Een race tegen de klok vol spanning tot de laatste seconde!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Escape Room Experience

De Escape Room Experience is een zenuwslopend spel met verschillende rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij u op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door u uitgekozen locatie. Klik hieronder voor meer informatie over de Escape Room Experience:

"Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events!"
Linklaters

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"The Box Company heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het programma van ons Personeelsexperience van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Voor ruim 800 man wisten ze de mensen te boeien, samen te laten werken, denken in creatieve oplossingen. Kortom, hun game was vernieuwend, heel erg goed in elkaar gezet maar ook heel leuk om dit in teamverband te doen! Ik vond het zeer prettig om met het team van The Box Company samen te werken; ze zijn professioneel, denken met je mee en ze zijn zeer enthousiast. Een echte aanrader als je een origineel event wilt organiseren waarbij het sociale aspect, verbinding en enthousiasme voorop moet staan!""
Horizon

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!