Verbind teams op locatie en op afstand met elkaar door middel van een hybride teambuilding activiteit. Teambuilding events als deze zijn dé oplossing voor internationale organisaties en bedrijven die werken met fysiek aanwezige collega’s en teamleden op afstand. Het resultaat is een steady connection én megaveel fun tussen de spelers op locatie en de gamers die vanaf een andere werkplek deelnemen. 

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Game on met collega’s near & far

teambuilding + fun international remote teams kleine én grote groepen
Hybride teambuilding activiteiten slaan via beeldschermen en live gaming een brug tussen teams ter plekke en collega’s op afstand. De hybride variant van Remote Teambuilding Experience zorgt ervoor dat de ‘ver weg’-spelers meer betrokken worden bij het event én closer worden met hun collega’s op locatie. Resultaat? Fun, adrenaline én betere samenwerking tussen collega’s binnen een gemixt online & offline team.
"Het was echt erg geslaagd! Iedereen zat er fanatiek in en men vond de mix tussen de verschillende type vragen leuk, maar ook juist het niveau van de uitdagingen. Ik vond dat de pakketten er verzorgd uit zagen en leuk dat ze persoonlijke geadresseerd waren! Leuk om mensen op locatie en in het buitenland (oa. Duitsland en Italie) met elkaar te verbinden!"
Vintura

Onze klanten

"Santen wil jullie bedanken voor de geweldige service! We hebben veel plezier gehad! Super vermakelijk spel en sterk aanbevolen voor hybride setting. Bedankt, The Box Company!"
Santen

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Isa, Bert of Pieter neemt binnen een werkdag contact met je op!