Remote Teambuilding – The Hybrid Edition

Deelnemers op locatie aanwezig en deelnemers die vanuit huis of kantoor deelnemen. Met de Hybride variant van de Remote Teambuilding Experience zorgt The Box Company voor meer betrokkenheid op uw Hybride Event. Er worden teams gemaakt, waarbij er altijd een combinatie wordt gemaakt tussen bezoekers die op locatie aanwezig zijn en de online deelnemers.

Vraag direct meer informatie aan

SAMEN
Los je het
avontuur op.

BOOST
Jouw teamspirit!
Fun gegarandeerd!

TEAMS+
Speel met meerdere
teams tegen elkaar.

INTERNATIONAAL
Ook mogelijk in het
Engels en Frans

Wat is Remote Teambuilding – The Hybrid Edition?

De activiteit wordt gespeeld in teams van 5 personen en heeft een duur van 75 minuten. In ieder team zitten spelers die op het event aanwezig zijn én deelnemers die vanuit huis of kantoor deelnemen aan de activiteit. Voor de deelnemers die op het event aanwezig zijn staat er een box op tafel met daarin alle benodigdheden voor het spel. De deelnemers die vanuit huis of kantoor meedoen ontvangen per post een brievenbus doos met daarin hun deel van de spelbenodigdheden. Het doel is dat je met jouw team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten weet te behalen! De opdrachten zijn enkel op te lossen door de informatie die de verschillende deelnemers in bezit hebben met elkaar te combineren. Op deze manier moet iedereen actief deelnemen om als team verder te kunnen komen. Door meerdere teams tegen elkaar te laten strijden, komt de competitie op gang en gaan de spelers los!

Wij gingen u voor:

“Goed voor de
onderlinge
teambuilding.
Echt een aanrader!”

“Het was geweldig!
Uitdagend maar met
focus op teamwork.”

“Zeer veel positieve
feedback. Een aanrader.
Heel leuk en interactief!”

“We hebben mega veel
plezier gehad.  Echt een
aanrader voor een
virtueel event.”

“Geweldige toevoeging
voor  een virtuele dag
weg!”

Plan je teamactiviteit

Het leukste online teamuitje van Nederland! Nu al gespeeld door: 56.127 deelnemers!

Hoe werkt het teamspel?

Voor deelnemers die aanwezig zijn op het event staat er een mooie box klaar en iedere deelnemer die op afstand deelneemt krijgt een brievenbusdoos toegestuurd met daarin allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen. Iedere deelnemer heeft daarmee een deel van de oplossing van alle opdrachten in bezit. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden. Deelnemers loggen in op onze interactieve website met een unieke code. Zodra iedereen is ingelogd gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren. Succes en… go teams!

COPYRIGHT THE BOX COMPANY 2021 | HOME | REFERENTIES | PRIVACY | CONTACT