Met de Plug and Play Experience biedt The Box Company bedrijven een teambuilding activiteit waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. De activiteit is zonder begeleiding in te zetten op elke gewenste locatie.

Plug & Play
Gemakkelijk zelf te spelen door aanwezige instructies en handleiding

Te spelen in 1 grote ruimte, losse ruimtes en op afstand.

In te zetten op elke gewenste datum & tijd.

Laat ook internationale teams tegen elkaar strijden!

Hoe werkt het?

Per team wordt er een box opgestuurd naar de locatie met daarin een duidelijke handleiding, instructies en alle benodigde spelonderdelen. Het doel van het spel is om binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen. Het team dat aan het einde de meeste punten weet te verzamelen wint de Experience! Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Door met meerdere teams te spelen wordt er een extra competitie-element aan toegevoegd. De verschillende teams kunnen ieder aan een eigen tafel spelen, in aparte ruimtes of op verschillende tijden. Speel je met elkaar in één grote ruimte, dan zorgt dit voor hilariteit, energie en een sterk competitiegevoel en verhoogd adrenalinelevel.

Wat zeggen onze klanten?

"We zijn uitstekend geholpen door The Box Company, het spel viel bij alle collega’s buitengewoon goed in de smaak. Het feit dat je online scores tussen de verschillende teams kunt vergelijken zorgde ervoor dat collega’s extra hun best gingen doen. Echt een aanrader!"
Sqills
We hadden zoveel plezier! Collega's kwamen voor de 1e keer bij elkaar en leerden elkaars sterke en zwakke punten kennen door middel van de uitgestippelde uitdagingen. Veel gelachen, vriendschappelijke competitie en binding tussen collega's. Zou het zeker aanbevelen en de service opnieuw gebruiken!"
ERIKS Digital

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!