Referenties

Al meer dan 100.000 personen van over de hele wereld hebben geweldige ervaringen gehad met onze activiteiten. Op deze pagina zie je een selectie ervan en wat verschillende grote én kleine organisaties er over zeggen.

Multinationals

Onze teambuilding activiteiten hebben internationale allure en zijn in verschillende talen beschikbaar. Vele multinationals gingen u voor en waren laaiend enthousiast over de ervaring die hun medewerkers bij ons hadden.

Activiteiten per bedrijf

Onze opdrachtgevers komen graag terug! Meer dan de helft van de opdrachtgevers speelt vaker dan eens een activiteit van The Box Company.

The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg leuk en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!

Samen met the Box Company hebben we een perfecte werkvorm gecreëerd waarin teamwork, merkbeleving en kennis samen komen, " The Audi Toolbox Experience".

We werkten samen met The Box Company voor een Virtual Escape Room van 55 personen. Het was geweldig. Uitdagend maar met focus op teamwork.

Met 50 personen een Escape Room Experience gedaan. Zeer professionele, snelle en naadloze organisatie. De activiteit zelf was erg leuk. Het volledige team vond de opzet super.

bureaus
0
locaties
0

Evenementenbureaus en -locaties

Wij werken veelal in opdracht van evenementenbureaus en -locaties in Nederland & België. Zij maken graag gebruik van onze diensten om de evenementen met extra entertainment en teambuilding te voorzien. 

De spellen van The Box Company zetten wij maar al te graag in op onze events. Van kleinere teambuildingsactiviteiten met de plug & play boxen die per post naar ons toe komen tot de pop-up escaperooms op de grotere events. Altijd deskundig advies, snelle service en gegarandeerd plezier!

The Box Company biedt professioneel uitgewerkte spelconcepten, die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. De communicatie verloopt steeds erg vlot, waardoor het keer op keer prettig samenwerken is. De hoge kwaliteitsstandaarden zorgen er al op voorhand voor dat het succes van een event gegarandeerd is.

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Marije en Bert en zijn hier erg tevreden over! De communicatie verloopt snel en soepel en de game valt altijd erg goed in de smaak. Absoluut een aanrader om te organiseren voor teams!

Voor de management dagen van DHL hebben we samen met de box company gewerkt om een op maat gemaakte escape box als teambuilding te hebben. Het is fijn om met een partner te werken die kan meedenken in de mogelijkheden waar het spel gespeeld wordt, dit keer op de Spido Rotterdam, super fijn dat ze deze flexibiliteit bieden. Waardoor het spel nog dynamischer is geworden dan het al was!

Overheden

Onze teambuilding activiteiten zijn uitermate geschikt voor overheden op elk niveau. We hebben hele goede ervaringen met gemeenten, provincies, en nationale overheidsinstellingen.

overheidsinstellingen
> 0

Het CJIB wil jullie bedanken! Met meerdere teams hebben wij het online spel gespeeld. De vragen zaten goed in elkaar, best pittig ook. Er is veel gelachen en fanatiek gespeeld. Kortom: Een super game.

De activiteiten van The Box Company zijn echt aan te raden om met je team te spelen! De opdrachten zijn verassend, divers en dagen echt uit om met elkaar samen te werken! Een super leuke ervaring. We hebben het super gehad met elkaar!

De Remote Teambuilding gespeeld van The Box Company. Van te voren hadden de deelnemers een enveloppe ontvangen met allerlei afbeeldingen en voorwerpen zodat de voorpret vast kon beginnen. De deelnemers hebben genoten van het spel en de ondersteuning was top!

We waren uitermate tevreden! De activiteit is zeer leuk en is een echte aanrader. Het contact met het bedrijf verliep heel vlot en vriendelijk. Ze denken heel goed mee en doen alle moeite om het geheel aan te passen naar jouw wens. Zeker voor herhaling vatbaar!!

bedrijven
> 0
landen
0

Corporates en MKB

Zeker bij Corporates en MKB hebben teambuilding activiteiten veel succes. Behalve dat het ongecompliceerd plezier maken is met je team, leer je elkaar écht kennen en zijn er vele lessen te leren van onder tijdsdruk samen creatieve oplossingen verzinnen.

Leuke manier om met de teams (totaal 80 personen) en door middel van een gemixte samenstelling deze leuke opdrachten in de toolbox voor elkaar te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super leuke ervaring met The Escape Room Expierence van The Box Company. Teambuilding en samenwerking staat centraal, en super spannend om in een beperkte tijd samen tot een goed resultaat te komen.

Onlangs organiseerde wij een event voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Echt iedereen was enthousiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden dit dan ook ZEKER aan voor bedrijfsuitjes of events!

The Box Company verzorgt sinds enkele jaren een 'inhouse' escape room bij AVROTROS die is afgestemd op ons werk. Nieuwe medewerkers spelen aan het einde van hun introductiedag samen een spel waarin ze elkaar en AVROTROS beter leren kennen.

Onze opdrachtgevers