Beter en meer connected leren werken met je teams op afstand doe je met Remote Teambuilding 2.0! Al het goede van de originele editie, maar dan met nóg vettere, meer challenging opdrachten en geavanceerde technologie: met recht een level up. Heb je de originele Remote Teambuilding al gespeeld? Ga dan zeker voor de 2.0!

verschillende landen
0
deelnemers
0 k+
opdrachtgevers
0 +
klantwaardering
0

All players ready? Go!

Iedere speler puzzelt en brainstormt vanaf hun eigen remote (thuis)werkplek 75 minuten lang mee; de (denk)spieren strak gespannen om samen met hun collega’s als winnaar uit de bus te komen. Remote Teambuilding 2.0 kan al gespeeld worden vanaf 5 personen. Met een competitie tussen meerdere teams gaat de game helemaal los. Naast een totaal nieuw design, nieuwe uitdagende opdrachten zijn er aan deze game ‘LIVE-games’ toegevoegd. Hiermee wordt voor nóg meer verbinding gezorgd tussen de teamleden en het teamwork wordt nog meer op proef gesteld!

"Kijk je voor een leuke digitaal teamuitje? Zoek dan niet verder! Met de afdeling (hebben wij 2 keer gebruik gemaakt van het digitale spel en het was 2 keer echt een succes! We kregen alle collega's helemaal enthousiast tijdens de deelname. We konden met The Box Company snel schakelen en hebben bij het spel ook een heel fijn en duurzaam pakket mee kunnen sturen. Wij zijn erg tevreden!"
Port of Rotterdam

Enthousiaste opdrachtgevers:

"Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!"
ING Bank
"Het CJIB wil jullie bedanken! Wij hebben wij dit spel met meerdere teams online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen."
CJIB

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!