The Box Company beschikt over een breed aanbod aan teambuilding activiteiten op locatie. Of je nu met een grote groep een volledig begeleide activiteit wilt doen, zelf een plug and play activiteit wilt doen die je volledig zelf kunt opzetten of een activiteit waar kleine groepjes na elkaar aan kunnen deelnemen. The Box Company biedt het allemaal aan.  The Box Company heeft veel ervaring en de activiteiten scoren gemiddeld een 9.7!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Teambuilding waar en wanneer jij wilt!

The Box Company heeft weinig nodig om een activiteit te kunnen verzorgen. Daarom zijn de activiteiten praktisch op iedere gewenste locatie te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar ons aanbod activiteiten die wij op locatie doen.

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

"Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events!"
Linklaters

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"Leuke manier om met de teams (totaal 80 personen) en door middel van een gemixte samenstelling deze leuke opdrachten in de toolbox voor elkaar te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Rabobank Nederland

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!