Activiteiten

The Box Company is specialist in teambuilding activiteiten die op iedere gewenste locatie georganiseerd kunnen worden, maar ook online of in hybride vorm. Klik hieronder om het aanbod per categorie te zien. 

Activiteiten op Locatie

The Box Company beschikt over een groot aanbod aan teambuilding activiteiten die op iedere gewenste locatie georganiseerd kunnen worden. Klik hierboven om ons aanbod te bekijken.

Online Activiteiten

Organiseer je een online evenement of meeting? De Remote Teambuilding Experiences van The Box Company zijn speciaal ontwikkeld voor teams die op afstand van elkaar werken, online events of internationale virtuele samenkomsten. Bekijk hier ons aanbod!

Custom Made

Naast het vaste aanbod ontwikkelt The Box Company ook volledig op maat gemaakte spellen. Klik hierboven voor meer informatie en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Custom Made

Naast het vaste aanbod ontwikkelt The Box Company ook op maat gemaakte spellen. Wij passen een bestaande activiteit naar wens aan of ontwikkelen een volledig nieuw spel op maat.

Hybride Activiteit

Organiseer je een hybride evenement of meeting? The Box Company heeft een hybride teambuilding activiteit die voor meer betrokkenheid zorgt onder de deelnemers op locatie én de online deelnemers. Klik hierboven om onze hybride teambuilding activiteit te bekijken.

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Isa, Bert of Pieter neemt binnen een werkdag contact met je op!