Naast het vaste aanbod ontwikkelt The Box Company ook volledig op maat gemaakte games. Dit heeft The Box Company al voor vele opdrachtgevers gedaan. De opdrachtgever geeft aan wat het thema is, het doel van het event en wat ze wensen te bereiken met het spel. The Box Company zorgt voor een spel waarin dit geheel verwerkt is. Op deze manier laat je jouw collega’s op een andere manier kennis maken met nieuwe informatie, een bepaald thema of bijvoorbeeld een nieuwe strategie.

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Oneindige mogelijkheden

Wij maken een van onze teambuilding activiteiten naar wens (deels) op maat of ontwikkelen een volledig nieuw spel. Activiteiten zijn in te zetten voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, productiepresentatie, training, onboarding of op een beurs. Neem contact met ons op om jouw idee te bespreken. 

"We hebben samengewerkt met The Box Company voor een PR activatie voor een nieuw hotel concept. Het hele team is voor en tijdens het evenement heel professioneel en flexibel geweest. Het escape room spel dat in elkaar gezet was straalde originaliteit en creativiteit uit en is als zeer positief opgevat door de genodigden. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een combinatie tussen (ont)spanning en teambuilding activiteit!"
Ibis Hotels

Wat zeggen opdrachtgevers:

"Fijne samenwerking! Gispen heeft een tailormade escaperoom laten maken bij de Box Company. De samenwerking was heel fijn, verliep soepel. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en er werd goed meegedacht. De escaperoom was een daverend succes!"
Gispen
"Samen met the Box Company hebben we een perfecte werkvorm gecreëerd waarin teamwork, merkbeleving en kennis samen komen, " The Audi Toolbox Experience" . Anderhalf uur zijn de deelnemers fanatiek bezig om als team de meest uiteenlopende opdrachten en vragen te doorlopen. Het is geweldig om het fanatisme te zien in de ogen van de deelnemers en de verbazing als het na anderhalf uur plots eindigt. Een perfecte vorm van Gamification en zeker een aanrader."
Pon Automobielhandel
"The Box Company verzorgt sinds enkele jaren een 'inhouse' escape room bij AVROTROS die is afgestemd op ons werk. Nieuwe medewerkers spelen aan het einde van hun introductiedag samen een spel waarin ze elkaar en AVROTROS beter leren kennen. The Box Company verzorgt het spel, denkt mee over de uitvoering en -heel belangrijk- is zeer flexibel. Echt een hele fijne partij om mee samen te werken!"
AVROTROS

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag. We helpen je graag!
Isa, Bert of Pieter neemt binnen een werkdag contact met je op!