Een onvergetelijk kerstevent met de games van The Box Company

Een onvergetelijk kerstevent met de games van The Box Company

via Events.nl

De kerstperiode komt er weer aan! Speciaal voor de kerstevents en -borrels heeft The Box Company een Christmas Game ontwikkeld. Deze game kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Zoals je van The Box Company gewend bent is ook The Christmas Game een teambuildingactiviteit voor (grote) groepen waarbij ieders speciale superpower nodig is. Alleen samen en met de juiste mentaliteit gaat een team dit avontuur overwinnen.

‘Deze Christmas Game is de perfecte invulling voor events in de decembermaand en natuurlijk tijdens de kerstborrel’, vertelt he Box Company. ‘Bij deze ludieke versie is fun, adrenaline, competitie en een heerlijke kerstsfeer gegarandeerd. Kerstklokken worden geluid, kerstbomen versiert, glühwein zal rijkelijk vloeien en de kalkoenen vliegen je om de oren.’

 

Kerstpakket? The Box Company regelt het voor je 

Om het geheel helemaal compleet te maken kan de activiteit ook gecombineerd worden met een heerlijk kerstpakket. Alles in één keer geregeld dus. Wanneer je de kerstpakketten afneemt i.c.m. met de activiteit hoef je verder helemaal niets meer te regelen. The Box Company draagt zorg voor de levering van de kerstpakketten en neemt deze direct mee naar het event. Uiteraard is het ook mogelijk om de pakketten naar een gewenste locatie te laten sturen en deze zelf uit te delen op een later gewenst moment.