Escape Room Experience: teambuilding combineert fun, strategie en uitdaging

Escape Room Experience: teambuilding combineert fun, strategie en uitdaging

Via Eventplanner
Op 5 jaar hebben ruim 60.000 mensen deelgenomen aan één van de activiteiten van The Box Company. De Escape Room Experience is én blijft de populairste activiteit waarbij het gezelschap in groepen van 6 à 7 personen wordt verdeeld om vervolgens binnen 60, 75 of 90 minuten met elkaar zoveel mogelijk puzzels en raadsels op te lossen. 
De combinatie van fun, teambuilding en strategie maken het spel tot een groot succes. Bij welke activiteit komen deze belangrijke waarden terug als je met een groep van 50 tot wel 2.000 personen tegelijkertijd een tof spel speelt op iedere gewenste locatie? De Escape Room Experience dus! Alle puzzels, raadsels en opdrachten worden ingevoerd in de speciaal ontwikkelde app via de tablet. Alle resultaten kunnen achteraf geanalyseerd worden en middels hints en tips kunnen teams verder geholpen worden in het spel, zodat er niemand afhaakt en iedereen door blijft spelen.
Niet alleen de Escape Room Experience!
The Box Company blijft vernieuwen en heeft met de Toolbox Experience die een tijdje geleden gelanceerd is wederom nieuw succes in handen. “Na alle enthousiaste reacties van onze klanten en de vraag naar iets nieuws kon dit natuurlijk niet achterblijven. Deze activiteit heeft hetzelfde kwaliteitsniveau en bezit alle succesfactoren van de Escape Room Experience. Een iets andere opzet met verschillende rondes, thema’s en opdrachten zorgt voor een spel waarbij ieder tot zijn recht komt en wederom gespeeld wordt tot de laatste minuut! Een nieuwe game, een nieuwe kist en een nieuwe app, kortom: de Toolbox Experience!”
Maatwerk?
Bij zowel de Escape Room Experience als de Toolbox Experience is het mogelijk om maatwerk toe te voegen. Wil jij vragen of attributen vanuit het bedrijf of een ander thema verwerkt hebben in het spel? Geen probleem! Van vragen tot attributen, van strategische visies tot kernwaarden. Alles kan naar wens ingevuld worden bij beide activiteiten. Zo voegt de activiteit nog meer toe aan het event!