The Box Company overtuigt met teambuildingsactiviteit voor bijna 1.000 deelnemers

The Box Company overtuigt met teambuildingsactiviteit voor bijna 1.000 deelnemers

via Eventinspiration

“Van totale stilte naar energieke competitiedrift”

Afgelopen weekend organiseerde The Boxcompany in opdracht van Eventbureau.nl een grote teambuildingsactiviteit tijdens het jubileumevent van Alfen. Waar wij al tijden onder de indruk zijn van de houten kisten en rode toolboxen waar normaal mee gewerkt wordt, zijn we benieuwd hoe de experience stand houdt bij zo’n grote groep.

We vroegen het Pieter van Dijke, eigenaar van The Box Company en kwamen erachter hoe goed de activiteit werd voor (onwijs) grote groepen!

75 minuten gas erop
Op de plek waar ‘s avonds het feest los ging barsten vond aan het einde van de middag de Alfen-experience plaats. In, als we Pieter moeten geloven, onverwachts snel tempo liep iedereen naar de ruim 150 teamtafels toe waar een volledig in huisstijl opgemaakt pakket en een tablet klaarstonden. Na een zeer korte uitleg was het tijd om de klok te starten.   

“Bij het aftellen van de 75 minuten werd het helemaal stil in de tent; een goed teken want iedereen zat meteen volle bak in het spel. Al snel hoorde je de eerste teamleden met elkaar in overleg gaan. Dat zwelde alsmaar aan. Je voelde gewoon dat iedereen helemaal in the game zat.”

“We hebben alle lessen en sterktes uit de online game meegenomen naar de offline wereld. Zo durven we een zeer hoge mate van betrokkenheid te garanderen bij welk gemêleerd gezelschap dan ook. In dit geval hadden we de technische mensen, maar ook die van kantoor. Door een goede samenstelling van opdrachten kon iedereen zijn of haar tanden ergens inzetten. Het leverde na 75 minuten een winnend team op die op het podium onder luid applaus werden gefeliciteerd.”

 

Maatwerk en milieuvriendelijk
De kracht van de experience zit in de opgedane expertise en ruime hoeveel opdrachten die The Box Company in de loop der jaren heeft opgedaan. Combineer dat met op maat opdrachten en een vormgeving volledig in de huisstijl van de opdrachtgever en dan snap je die betrokkenheid.

Wat extra tof is is dat van al het gebruikte papier voor de opdrachten (dat al gerecycled was) gerecyclede notitieboekjes worden gemaakt die het personeel als ludiek aandenken ontvangt. Hoe gaaf is dat?!

Voor zowel kleine als hele grote grote groepen krijgt The Box Company voor hun activiteiten van ons een ‘boks’.