Een digitaal teamuitje die écht voor verbinding zorgt. Dat is wat The Box Company aanbiedt met de Remote Teambuilding Experience. De Remote Teambuilding Experience is een digitaal team uitje voor kleine en grote groepen. Sinds de lancering van deze activiteit in april 2020 hebben reeds meer dan 60.000 personen deelgenomen in 56 verschillende landen. Dit team uitje is ideaal voor online events en voor teams die vanuit verschillende landen met elkaar samenwerken. Een digitaal team uitje waarbij je op afstand van elkaar speelt, maar waarbij je toch het gevoel krijgt bij elkaar te zijn!

verschillende landen
0
deelnemers
0 k+
opdrachtgevers
0 +
klantwaardering
0

Remote Teambuilding

De Remote Team Building Experience is een digitaal teamuitje dat in teams van 5 personen gespeeld wordt en heeft een duur van 75 minuten (naar wens in te korten of te verlengen). Iedere speler ontvangt thuis of op zijn of haar werkplek een envelop* toegestuurd.  In deze envelop zitten allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen. De inhoud van de enveloppen verschillen van elkaar, zodat iedere deelnemer een deel van de oplossing heeft van de verschillende opdrachten. Het team dat binnen de beschikbare tijd de meeste opdrachten heeft opgelost en daarmee de meeste punten heeft gescoord, wint! Dit digitale teamuitje is al te spelen met 1 team, maar het is ook mogelijk om met meerdere teams te spelen. Tot wel 2000 personen tegelijk!

*Indien gewenst is het spel ook volledig digitaal te spelen.

Multinationals

"Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!"
ING Bank

Overheden

"Het CJIB wil jullie bedanken! Wij hebben wij dit spel met meerdere teams online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen."
CJIB

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!