The Box Company is gespecialiseerd in Escape Rooms op locatie. Of je nu met een grote groep tegelijk wilt spelen of in kleine groepjes na elkaar. The Box Company heeft verschillende Escape Rooms op locatie beschikbaar. Deze zijn op iedere gewenste locatie te organiseren. Uitdaging, competitie, spanning en lol zijn de basiswaarden van iedere Escape Room op locatie.

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Waar ben je naar op zoek?

Ben je op zoek naar een Escape Room op locatie voor een grote groep? Dan is de Escape Room Experience wat je zoekt! Klik hieronder voor meer informatie. 

Als je op zoek bent naar een (of meerdere) Escape Room(s) die op locatie gezet kan worden waar kleine groepjes na elkaar uit kunnen ontsnappen, dan zoek je onze Einstein Box. Klik hieronder voor meer informatie. 

"Super leuke ervaring met The Escape Room Expierence van The Box Company. Teambuilding en samenwerking staat centraal, en super spannend om in een beperkte tijd samen tot een goed resultaat te komen!"
AholdDelhaize

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!