The Box Company heeft met de Remote Teambuilding Experience een online teambuilding activiteit voor kleine en grote groepen. Er hebben momenteel al meer dan 60.000 personen aan deelgenomen in 56 verschillende landen. Een ideale activiteit voor teams die op afstand van elkaar werken of tijdens een online event. Een teambuilding activiteit op afstand, maar waarbij je het gevoel krijgt toch bij elkaar te zijn!

verschillende landen
0
deelnemers
0 k+
opdrachtgevers
0 +
klantwaardering
0

Wat is de Remote Teambuilding Experience?

De Remote Team Building Experience wordt gespeeld in teams van 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen (thuis)werkplek mee en krijgt een envelop thuisgestuurd* met daarin allerlei vragen kaarten, puzzelstukken en attributen. Iedere deelnemer heeft daarmee een deel van de oplossing van alle opdrachten in zijn of haar envelop zitten. Het doel is dat je met jouw team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten weet te behalen! Het spel is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en die tegen elkaar te laten strijden, komt de competitie op gang en gaan de spelers los!

*Indien gewenst is het spel ook volledig digitaal te spelen.

Multinationals

"Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!"
ING Bank

Overheden

"Het CJIB wil jullie bedanken! Wij hebben wij dit spel met meerdere teams online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen."
CJIB

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!