Een online teamuitje die écht werkt. The Box Company presenteert u de Remote Teambuilding Experience. Een online teamuitje speciaal ontwikkeld voor kleine en grote groepen die op afstand van elkaar een leuke activiteit willen doen. The Box Company kwam in april 2020 op de markt met dit online teamuitje. Sindsdien hebben er meer dan 60.000 personen gespeeld in 56 verschillende landen. En de waardering? Een 9.7 gemiddeld! De Remote Teambuilding Experience is hét online teamuitje voor online events en voor remote teams die graag iets leuks met elkaar ondernemen!

verschillende landen
0
deelnemers
0 k+
opdrachtgevers
0 +
klantwaardering
0

Remote Teambuilding

In teams van 5 personen wordt de Remote Team Building Experience gespeeld en dit online teamuitje duurt 75 minuten (korter of langer ook mogelijk). Deelnemers spelen de activiteit met een envelop* die ze thuis toegestuurd krijgen of op ieders werkplek. De envelop zit vol met verschillende vragenkaarten, attributen en puzzelstukken. Echter, de inhoud van de enveloppen van de deelnemers zijn niet gelijk aan elkaar. Het idee is dat iedere deelnemer van iedere opdracht een deel van het antwoord heeft. Enkel door goede samenwerking komen teams tot de oplossing van de opdrachten. Het team met de meeste punten na het verlopen van de tijd is de grote winnaar! Te spelen met 5 tot 2000 personen tegelijk!

*Indien gewenst is het spel ook volledig digitaal te spelen.

Multinationals

"Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!"
ING Bank

Overheden

"Het CJIB wil jullie bedanken! Wij hebben wij dit spel met meerdere teams online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen."
CJIB

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!