Laagdrempelig en met veel plezier een gezelschap kennis laten maken met elkaar? The Box Company heeft dé tool in huis om dit te doen. De leukste ijsbreker en energizer, waarbij kennismaken, plezier en competitie centraal staan. Lees hieronder deze energie opwekkende activiteit werkt of neem contact met ons op. We leggen je met veel plezier uit hoe het werkt en voor welke soort events je deze activiteit allemaal kunt inzetten.

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Hoe werkt het?

Iedere deelnemer scant met zijn of haar telefoon een QR code om in het spel te komen. Zodra het spel start krijgt ieders scherm een bepaalde kleur of patroon. In de zaal zijn 3 andere deelnemers te vinden met dezelfde kleur of patroon op het scherm. De deelnemers krijgen een kort moment de tijd om elkaar te vinden. De 4 personen met dezelfde achtergrond vormen samen een groep, waarmee tijdens een ronde kennisgemaakt wordt aan de hand van een stelling en daaropvolgend een puzzel-opdracht.

Zodra de ronde klaar is krijgt ieders telefoon weer een andere kleur of patroon op de achtergrond en moeten ze op zoek naar een nieuwe groep waarmee kennis gemaakt wordt. Gedurende meerdere rondes komen zoveel mogelijk mensen elkaar een keer tegen en maakt iedereen op een super leuke manier kennis met elkaar. Gegarandeerd een super Ice Breaker om de groep ‘los’ te krijgen!

Multinationals

"We hadden een spel nodig dat maximaal in een half uur kan worden voltooid en waarin zoveel mogelijk verschillende mensen binnen dit half uur met elkaar kunnen communiceren. Deze game is zeer goed ontworpen en heeft geholpen om de klus te klaren zonder iemand te overweldigen. Een ander voordeel van dit ijsbrekerspel is dat mensen zich moeten verplaatsen, wat energie toevoegt aan de kamer in plaats van te gaan zitten en te praten. Ik raad ijsbrekerspel ten zeerste aan aan kleine/grote bedrijven die op zoek zijn naar snelle spellen om mensen op te warmen."
Shell

Overheden

"Wij hebben de Ice Breaker ingezet op een van onze events. De Ice Breaker is een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan. Het spel element en het samenwerken maakt dat mensen op een leuke manier met elkaar de verbinding maken. Het gaf een positieve vibe met veel interactie en blije gezichten!"
UWV

Corporates en MKB

"Super vriendelijke begeleiding! De activiteit is heel erg leuk om te doen, vooral omdat je ook actief mee moet doen. Echt een aanrader!! "
Congrescentrum B&I

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag. We helpen je graag!
Isa, Bert of Pieter neemt binnen een werkdag contact met je op!