Met de Plug and Play Experience biedt The Box Company bedrijven een teambuilding activiteit waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. De activiteit is zonder begeleiding in te zetten op elke gewenste locatie. Voor de kerstperiode is er een speciale kerst variant van deze activiteit beschikbaar.

Plug & Play
Gemakkelijk zelf te spelen door aanwezige instructies en handleiding

Te spelen in 1 grote ruimte, losse ruimtes en op afstand.

Dé activiteit voor tijdens de kerstborrel!

Laat ook internationale teams tegen elkaar strijden!

Hoe werkt het?

Per team wordt er een box opgestuurd naar de locatie met daarin een duidelijke instructies en alle benodigde spelonderdelen. Het doel van het spel is om binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen. Het team dat aan het einde de meeste punten weet te verzamelen wint de Experience! Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Door met meerdere teams te spelen wordt er een extra competitie-element aan toegevoegd. De verschillende teams kunnen ieder aan een eigen tafel spelen, in aparte ruimtes of op verschillende tijden. Speel je met elkaar in één grote ruimte, dan zorgt dit voor hilariteit, energie, een sterke competitiestrijd en een hoog adrenalinelevel.

Nu te boeken:
Kerstspecial!

De kerstperiode komt er weer aan en daarom heeft The Box Company speciaal voor deze tijd de Plug & Play Experience Kerstspecial ontwikkeld. Hetzelfde concept, maar dan volledig in de sfeer van de gezelligste tijd van het jaar! Kerstklokken worden geluid, sneeuwpoppen opgezet, kerstbomen versiert, glühwein zal rijkelijk vloeien en de kalkoenen vliegen om de oren! Deze ludieke versie zal veel plezier, humor en competitie bieden in de hele maand december of natuurlijk tijdens de kerstborrel. Meer informatie?

Multinationals

"We hebben met ons Management team, de plug en Play experience gespeeld. Vooraf duidelijke communicatie en spullen waren ruim van te voren aanwezig op de locatie. Met meerdere teams gingen we de strijd aan, heldere uitleg vooraf en gedurende het spel een flinke strijd om de winst. Wat de spanning extra verhoogd is dat je tussentijds de score van de andere teams kunt zien. Absoluut voor herhaling vatbaar!"
ABN-Amro

Overheden

"Super goed geregeld en heel veelzijdige opdrachten. We hebben het spel met 80 mensen gespeeld en van alle kanten kwamen alleen maar positieve reacties. Dus complimenten voor The Box Company"

Corporates en MKB

"Kerst editie Plug and Play experience! We hebben met 7 groepen van 4 a 5 personen dit spel gespeeld voorafgaand aan onze kerstborrel van de TU/e en het was een groot succes. Erg leuk spel waarbij je je hersens moet laten kraken. Zeker een aanrader!!"
Tu/Eindhoven

Laten we sparren!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons kerstaanbod?
Isa, Bert en Pieter hebben hun kerstmuts al op en nemen binnen een werkdag contact met je op!