Verbinding, samenwerking, fun en energie is waar het om draait. Met je team zoveel mogelijk punten scoren aan de hand van het uitwerken van de uitdagende opdrachten: alleen met een ‘all-for-one’-mentaliteit gaat een team het redden. Hoe groter het aantal teams, hoe groter de competitie! 

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Tijd voor verbinding en samenwerking!

Alle opdrachten in deze game bestaan uit meerdere onderdelen, waardoor iedere deelnemer een belangrijke rol heeft in het succes van het team. Samenwerking is key om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen, om als winnaar uit de bus te komen. De game werkt met fysieke spelonderdelen en een tablet. De tablet geeft steeds aan welke opdracht opgelost dient te worden. Het is aan de teams om de juiste verbanden te leggen tussen de tablet en de fysieke spelonderdelen om zo tot oplossingen te komen. De grote diversiteit aan opdrachten zorgt ervoor dat de teams continu uitgedaagd worden en betrokken blijven strijden tot de laatste seconde!

Multinationals

"Top spel, voor iedereen. Een groep van 60 collega’s heeft afgelopen week kennis gemaakt met de box van The Box Company. Super tof om te zien dat elke deelnemer in het team zijn bijdrage levert aan ieder raadsel. Ook alleen maar lovende reacties gehad van de deelnemers. Dit is een activiteit die ik ieder bedrijf zou willen aanraden, teambuilding ten top!"
CM.com

Overheden

"Super leuke ervaring met The Box Company. We hebben de Connect & Collab box gespeeld met 26 teams a 6 personen als onderdeel van een themadag. Fun, plezier en doelstelling samenwerken helemaal behaald ! Begeleiding vanuit The Box Company was ook goed en middag verliep soepel. Voor herhaling vatbaar en voor een volgende keer een nieuwe weer uitdagende spelvariant !"
Belastingdienst

Corporates en MKB

"Na bijna 2 jaar online events, konden we eindelijk de mensen van onze afdeling weer live treffen. Om er een leuk, ontspannen karakter aan te geven, hebben we de middag afgesloten met de Connect en Collab Game. Zo'n 175 collega's gingen in groepjes van 5/6 personen fanatiek aan de slag met dit ontzettend leuke spel, waar we ook nog een maatwerk element aan hadden toegevoegd met vragen over onze afdeling. Alleen maar enthousiaste reacties gekregen. Bedankt voor de organisatie. "
Achmea

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!