The Box Company zorgt voor teambuilding activiteit op afstand

The Box Company zorgt voor teambuilding activiteit op afstand

Via Eventplanner
The Box Company verzorgt in de gehele Benelux innovatieve teambuilding activiteiten voor grote groepen tot maar liefst 2.000 personen tegelijk. Het bedrijf komt in deze corona-tijden met een innovatieve oplossing voor een teambuilding op afstand.
Net als bij zoveel eventbedrijven liggen ook bij The Box Company en haar klanten de activiteiten stil. In de meeste sectoren werken mensen vanuit huis. Er zijn geen events meer mogelijk, geen teambuilding activiteiten of zelfs een eenvoudige vrijdagmiddagborrel.
Remote Teambuilding Experience
Net daarom ontwikkelde The Box Company speciaal voor deze tijd een nieuw concept: The Remote Teambuilding Experience! Deze teambuilding activiteit wordt gespeeld in teams van maximaal 5 personen. Iedere deelnemer speelt vanuit huis met het doel om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien binnen 75 minuten. De activiteit is beschikbaar in Engels & Nederlands en te spelen met 1 tot wel 200 teams tegelijk!
Fysiek én online
Iedere deelnemer krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen erin. Zo heeft iedereen één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn of haar envelop zitten. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten worden opgelost. Deelnemers loggen in op een speciale website met een unieke code. Zodra iedereen is ingelogd gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel op het scherm. Hoe nu verder? Dat volgt allemaal via de interactieve website.
Meerdere teams strijden tegelijk tot de laatste seconde
De Remote Teambuilding Experience kun je spelen met één team, maar ook met tot wel 200 teams tegelijk. Doordat alle teams live elkaars scores kunnen zien barst de strijd meteen los en blijft het spannend tot de laatste seconde van het spel. Met deze Experience zorgt The Box Company ervoor dat de teams op een leuke manier met elkaar in verbinding staan en samenwerken.
Internationaal succes!
Begin april hebben de eerste teams deelgenomen aan de unieke teambuildingsactiviteit. Sindsdien speelden verschillende groepen het spel. Van overheid tot multinationals. Dankzij de Engelstalige en volledig digitale variant, is het ook internationaal te spelen. Zo hebben er bijvoorbeeld al teams uit Japan, Australië, Mexico en meerdere Europese landen deelgenomen aan de activiteit.