Een teambuilding activiteit voor grote groepen met teams die voor de winst strijden aan de hand van een gevulde toolbox in een race tegen de klok. Hoe meer teams, hoe hoger het adrenalinelevel! De slimste teams zorgen voor haarscherp overleg en gaan de opdrachten uit de toolbox te lijf met strakke communicatie, diepe kennis en het slim inzetten van talent. May the best team win!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Spanning om te snijden!

Een opwindend en spannend avontuur dat de harten van de spelers steeds sneller laat kloppen terwijl de tijd wegtikt voor hun ogen. Door strategisch te denken en slim te spelen kunnen teams de nek-aan-nekrace winnen. Verbinding is hét key word in dit spel voor teambuilding op locatie. Het spel bestaat uit meerdere tijd gebonden rondes met tussendoor enkele bonusrondes. Na het volbrengen van opdrachten kan er steeds weer een lade worden geopend die men naar alle volgende, gevarieerde opdrachten brengt.  

"De Toolbox twee keer ingezet. Reacties waren zeer enthousiast! Met deze activiteit krijg je heel snel groepsbinding met als gevolg dat mensen intensief gaan samenwerken. Zeker een aanrader!"
Beenen B.V.

Opdrachtgevers aan het woord:

"Samen met the Box Company hebben we een perfecte werkvorm gecreëerd waarin teamwork, merkbeleving en kennis samen komen, " The Audi Toolbox Experience" . Anderhalf uur zijn de deelnemers fanatiek bezig om als team de meest uiteenlopende opdrachten en vragen te doorlopen. Het is geweldig om het fanatisme te zien in de ogen van de deelnemers en de verbazing als het na anderhalf uur plots eindigt. Een perfecte vorm van Gamification en zeker een aanrader!"
Audi
"De Toolbox Experience als teambuilding activiteit ingezet tijdens onze kerstborrel. Alles keurig in orde en conform de gemaakte afspraken. Zeker een aanrader als groepsactiviteit, voldoende uitdaging en variatie. Tijdsduur van de activiteit ook precies goed. Iedereen heeft erg genoten!"
Overheidsinstelling
"Leuke manier om met de teams (totaal 80 personen) en door middel van een gemixte samenstelling deze leuke opdrachten in de toolbox voor elkaar te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Rabobank Nederland

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!