XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof

XMAS-teambuilding was nog nooit zó tof

via Events.nl

Dit jaar brengt The Box Company een kersteditie uit van hun populaire teambuildinggames. De drie verschillende kerstgames gaan collega’s en teams in alle soorten en maten dichter bij elkaar brengen; waar ook ter wereld! Zo is er de volledig online Remote kerstspecial waarmee je samen online kerstlol trapt. De Plug & Play kerstspecial is de game die je zelf op locatie kunt spelen, zonder begeleiding vanuit The Box Company en naar wens ook hybride: kies als locatie je eigen kantoor of elke andere toffe plek die je maar kunt bedenken. Voor groepen tot wel 1000 personen (tegelijkertijd!) is er de Escape Room kerstspecial: met professionele begeleiding van The Box Company, inclusief onze USP’s as usual.

Wat er van de teams gevraagd wordt? Teamwork, zin om te strijden en de overtuigende inbreng van ieders unieke superpower! Bereid je voor om je buikspieren te trainen: je hebt ze nodig om veel te lachen en de spanning tot het einde aan te kunnen. You know the drill!

Remote Teambuilding Experience Kerstspecial 

Deze game wordt 100% remote en vanuit de veilige thuis(werk)omgeving gespeeld. De spelers krijgen een envelop thuisgestuurd – in volledig kerstornaat natuurlijk – samen met een (optioneel bijbesteld) borrelpakket om het feest compleet te maken. Perfect voor internationale teams en collega’s die op afstand van elkaar werken en voor wie kerst om andere redenen volledig digitaal gevierd wordt.

Plug & Play Experience Kerstspecial 

Speel deze game zonder begeleiding, waar en wanneer je maar wilt: de duidelijke uitleg maakt het super-easy om de kerst-game zelf te spelen. Elk team krijgt een box toegestuurd waarin zij de spannende, Christmas-themed tools vinden die ze nodig hebben om de challenge te volbrengen. Het spel is al te spelen met 1 team van 5 personen en dit kan eindeloos worden opgeschaald afhankelijk van het aantal teams en medewerkers.

Vanwege het zelfstandige karakter kan het spel gestart worden wanneer het jou uitkomt. Lopen de werkzaamheden nog wat achter of loopt de pre-game-borrel iets uit? Geen probleem: de game start pas wanneer jij op de knop drukt! Er is geen personeel dat komt opbouwen of begeleiden en daarom ligt de prijs van deze game lager. 

Escape Room Experience Kerstspecial

Voor grote groepen is dit dé geknipte kersteditie van het teambuildingsevent waarbij The Box Company de touwtjes in handen houdt en alles verzorgt. Stel je de welbekende Escape Room Experience voor, maar dan volledig ‘verkerstmist’ om die onmiskenbare kerstsfeer goed te raken! Deze game is op elke denkbare en gewenste plaats te spelen en kan door maximaal 1000 spelers tegelijkertijd worden beleefd.

Waarom je sowieso bij The Box Company wilt boeken

Als flexibele teambuildings-organisatie bieden we je altijd de optie om van de door jou geboekte game naar een andere versie te switchen. Wanneer wettelijke maatregelen het tóch niet toe zouden laten om (met alle collega’s) op locatie samen te komen bijvoorbeeld; dan kun je bij The Box Company last minute switchen naar een online of hybride vorm en vice versa. We hebben voor elke maatregel een oplossing. En welke kerst-game het dan ook wordt: het eindresultaat wordt sowieso onvergetelijk! 

Extra pluspunt: ook de kerstpakketten worden verzorgd

Regel via ons ook meteen een geweldig kerstpakket voor de medewerkers! We zorgen ervoor dat de pakketten worden geleverd op de dag dat de game gespeeld wordt op locatie óf van tevoren bij de collega’s thuis. We kunnen het allemaal voor je regelen.

The Box Company werkt samen met Stichting Nora Werkt, waarbij elk (lokaal) product is geselecteerd met een goede reden en historie. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar deze stichting waar mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om werkervaring op te doen.

Onze USP’s (a.k.a. ‘superpowers’)

  • Geschikt voor grote groepen (tot 1000 pax.)
  • Ideaal voor internationale teams die kerst op afstand moeten vieren
  • Live, online óf hybride! (Last minute wijzigingen geen probleem!)
  • Adrenaline-rushes verzekerd
  • Teams komen gegarandeerd dichter tot elkaar deze kerst!