Back to LIVE Business met Reconnect Experience en Plug&Play Teambuilding

Back to LIVE Business met Reconnect Experience en Plug&Play Teambuilding

via Eventplanner

Wow, wat waren we er overduidelijk allemaal hard aan toe! The Box Company lanceert de nieuwe teambuilding game Reconnect Experience nu we elkaar – eindelijk! – weer live mogen zien en ontmoeten.

“Het was duidelijker dan ooit hoe hard we elkaar nodig hebben. Ten eerste om plezier te maken en samen te beleven, maar zoals tijdens het spelen van Reconnect Experience extra opvalt, óók omdat we met elkaars krachten verder komen dan met alleen die van onszelf. Het is dan ook fantastisch om te kunnen zien hoe de game iedereen op toffe en actieve wijze verbindt. Vooral die échte, fysieke connectie brengt ons weer dichter bij elkaar”, vertelt Pieter van Dijke van The Box Company.

No strings attached: Plug and Play!

In het pre-Coronatijdperk waren de games van The Box Company geschikt voor grotere groepen met een minimum van 50 en een maximum van 2.000 spelers. Pieter: “De pandemie liet ons inzien dat we onze teambuilding activiteiten niet alleen slim online kunnen inzetten voor grote gezelschappen, maar dat een offline, online of hybride opzet ook geschikt kan zijn voor kleinere groepen. Daarom komen we nu naast Reconnect ook met de Plug and Play Teambuilding.

Plug and Play, de naam zegt het al, is een activiteit die zonder aanwezigheid van personeel van The Box Company op locatie gespeeld kan worden. Teams kunnen op iedere gewenste locatie, datum en tijdstip de strijd met elkaar aan gaan. Ieder team krijgt een doosje met daarin alle benodigdheden en een duidelijke uitleg om de game te kunnen spelen. The Box Company behoudt wel graag de knipoog naar de 100% online COVID-fase van ‘vroeger’: wanneer spelers op meerdere locaties tegelijkertijd hetzelfde spel spelen, kunnen ze elkaars scores via de online omgeving volgen en met elkaar meeleven. Leuk om bijvoorbeeld de strijd aan te gaan met collega’s in andere landen. 

Deze variant is al te spelen vanaf 1 team met 5 personen en is op te schalen tot het tegelijkertijd spelen met maximaal 2.000 spelers! The Box Company maakt de Plug & Play Teambuilding indien gewenst volledig op maat en de spelbenodigdheden kunnen overal naartoe verzonden worden, wereldwijd. Dit ideale teambuilding uitje voor kleine en grote teams is daarnaast ook nog eens beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans. 

 

Duurzame oplossingen

Met de hoeveelheid pakketjes die The Box Company verzendt in gedachten, plus het regelmatige gebruik van drukwerk dat niet hergebruikt kon worden, is The Box Company meer efficiënte werkwijzen gaan gebruiken om hun footprint op dat gebied te verminderen. Het drukwerk werd al op gerecycled papier gedrukt en datzelfde papier wordt nu na gebruik nogmaals en op verschillende manieren hergebruikt. 

Het drukwerk op maat en het drukwerk waarop geschreven wordt tijdens de games bijvoorbeeld: dit wordt achteraf verzameld en naar een organisatie “met een goed gevoel” gestuurd. Bij deze organisatie zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief. Zij maken van het gebruikte papier notitieboekjes: de winnaars van het spel krijgen naderhand dus zo’n mooi en betekenisvol notitieboekje van The Box Company, gemaakt van het papier dat tijdens hun eigen event gebruikt is.

Ook keek The Box Company naar hoe hun bezorgdiensten milieuvriendelijker kunnen opereren. Pakketten worden daarom per fietskoerier opgehaald en vaak ook op die manier afgeleverd bij hun opdrachtgevers. “Het Plug & Play-concept is daarnaast ook duurzaam doordat we zelf niet meer naar de locatie komen wat een hoop kilometers scheelt”, aldus een positieve Pieter van Dijke.