Verbinding maken met elkaar en de juiste verbanden leggen tussen de attributen in de Escape Room zijn de kernvereisten bij deze teambuilding activiteit. Doel: uit Einsteins werkkamer breken of uit de kantoorruimte waar op het eerste gezicht niets mis mee lijkt te zijn. Alhoewel al gauw duidelijk wordt dat niets is wat het lijkt… Speel tegen de klok of tegen andere teams voor extra fun en adrenaline!

Escape Rooms
0
Thema's
0
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Zet je speurneus op

Met telkens maximaal 5 personen per Escape Room en een spelduur van 15 tot 30 minuten zijn de beschikbare Einstein-werkkamers of Office rooms ideaal in te zetten als onderdeel tijdens een bedrijfsfeest, teambuilding events of een beurs. Zet meerdere Escape Rooms tegelijk in voor een extra zenuwslopend avontuur met een verhoogde polsslag en versnelde ademhaling tot gevolg bij alle spelers.

"Super origineel! Mooie activiteit als je echt iets anders wil! De box stond midden op de campus en trok daardoor veel aandacht van mede studenten en bezoekers van de Erasmus Universiteit."
Erasmus Universiteit

Enkele opdrachtgevers:

"Escape room op twee evenementen geplaatst, heel veel leuke reacties op gekregen, echt een aanrader. Communicatie verliep heel goed, werd echt meegedacht om onze innovaties terug te laten komen in de escape room."
De Zorggroep Noord-Midden Limburg

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!