Een teambuilding activiteit voor grote groepen waarbij ieders speciale superpower nodig is! Alleen samen kunnen de spelers dit avontuur overwinnen: strak samenwerken en slim gebruikmaken van de talenten en kennis van alle team members is key om de Escape Room te winnen. De Escape Room Experience is de perfecte activiteit voor teambuilding op locatie. Fun en adrenaline gegarandeerd! 

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Ga ervoor!

Teams die fun willen maken én beter willen samenwerken spelen dit gierend spannende spel dat elke speler tot aan de laatste seconde verbonden houdt: aan de Escape Room Experience én aan elkaar! De game duurt 75 minuten, wordt in teams van 5-7 deelnemers gespeeld waarbij de spanning continu hoger oploopt richting het einde. Het doel van dit spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen.

"Fantastisch georganiseerde Escape Room Experience. Leuk team dat enthousiast het spel begeleid. Bijzonder leuke reacties van de collega's ontvangen op de Experience. In 1 woord: Top!!"
Sogeti

Nu te boeken:
Kerstspecial!

De kerstperiode komt er weer aan en daarom heeft The Box Company speciaal voor deze tijd de Escape Room Experience Kerstspecial ontwikkeld. Hetzelfde concept, maar dan volledig in de sfeer van de gezelligste tijd van het jaar! Kerstklokken worden geluid, sneeuwpoppen opgezet, kerstbomen versiert, glühwein zal rijkelijk vloeien en de kalkoenen vliegen om de oren! Deze ludieke versie zal veel plezier, humor en competitie bieden in de hele maand december of natuurlijk tijdens de kerstborrel. Meer informatie?

Hoe werkt het?

Hier komt de uitleg

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"The Box Company heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het programma van ons Personeelsexperience van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Voor ruim 800 man wisten ze de mensen te boeien, samen te laten werken, denken in creatieve oplossingen. Kortom, hun game was vernieuwend, heel erg goed in elkaar gezet maar ook heel leuk om dit in teamverband te doen! Ik vond het zeer prettig om met het team van The Box Company samen te werken; ze zijn professioneel, denken met je mee en ze zijn zeer enthousiast. Een echte aanrader als je een origineel event wilt organiseren waarbij het sociale aspect, verbinding en enthousiasme voorop moet staan!"
Horizon

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!