Kerst Activiteiten

HOHOHO! – The Box Company heeft voor de kerstperiode een speciaal aanbod aan teambuilding activiteiten. Onze kerstactiviteiten zijn op locatie te spelen, online en in hybride vorm. Kijk hieronder naar ons aanbod!

The Christmas Game 🎅🏻
.

Speciaal voor de kerstperiode heeft The Box Company een echte Christmas Game ontwikkeld. Een game zoals je van ons gewend bent. Vol uitdaging, spanning, competitie en teamwork, maar dan volledig in kerstsferen!

Plug&Play Experience Kerstspecial 🎄

Deze experience kan op iedere gewenste locatie en tijdstip zelfstandig gespeeld worden waarbij geen begeleiding vanuit The Box Company nodig is. Te spelen in één grote ruimte, losse ruimtes en op afstand!

Remote Teambuilding Kerstspecial 🧑🏽‍🎄

De Remote Teambuilding Experience is een online activiteit, welke wordt gespeeld in teams van 5 personen. Iedere deelnemer krijgt een envelop met spelattributen toegestuurd waarmee gespeeld wordt vanuit zijn of haar eigen (thuis)werkplek.

Christmas Mingle! 🪩🪇

Zorg voor een mega gezellige kerstborrel! Met 'Christmas Mingle' zorg je voor meer integratie, gezelligheid, reuring én humor tijdens de kerstborrel! Zoveel mogelijk deelnemers komen met elkaar in contact gedurende verschillende rondes. Zo ontstaan er leuke gesprekken aan de hand van puzzels, stellingen en vragen.

Laten we sparren!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons kerstaanbod?
Isa, Bert en Pieter hebben hun kerstmuts al op en nemen binnen een werkdag contact met je op!