Voeg je header hier toe

Een teambuilding uitje voor grote groepen (tot 2.000 pax) waarbij ieders speciale superpower nodig is! Alleen samen kunnen de spelers dit avontuur overwinnen: strak samenwerken en slim gebruikmaken van de talenten en kennis van alle team members is key om de exit uit de escape room te bereiken. Escape Room Experience is de perfecte activiteit voor teambuilding op locatie. Fun en adrenaline gegarandeerd!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Laat je niet gek maken

Teams die fun willen maken én beter willen samenwerken spelen dit gierend spannende spel dat elke speler tot aan de laatste seconde verbonden houdt: aan de escape én aan elkaar! De game duurt 75 minuten en de spanning loopt continu hoger op richting de exit. Beschikbaar in Engels, Nederlands en Frans. Dit teambuilding event van The Box Company wordt door honderden bedrijven gewaardeerd met een 9.7.

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Multinationals

Onze teambuildingactiviteiten hebben internationale allure en zijn in verschillende talen beschikbaar. Vele multinationals gingen u voor en waren laaiend enthousiast over de ervaring die hun medewerkers bij ons hadden.

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

Onze teambuildingactiviteiten zijn uitermate geschikt voor overheden op elk niveau. We hebben hele goede ervaringen met gemeenten, provincies, en nationale overheidsinstellingen.

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

Zeker bij corporates en MKB hebben teambuildingactiviteiten veel succes. Behalve dat het ongecompliceerd plezier maken is met je team, leer je elkaar écht kennen en zijn er vele lessen te leren van onder tijdsdruk samen creatieve oplossingen verzinnen.

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
We nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.