Play it Nice, Break the Ice! Ga nu voor de leukste start van jouw event

Play it Nice, Break the Ice! Ga nu voor de leukste start van jouw event

via Eventplanner

De nieuwste game van The Box Company is dé perfecte start van jouw event, waarbij deelnemers elkaar op een toffe manier leren kennen en het ijs direct gebroken is..

Deelnemers gaan binnen korte tijd het gesprek aan met zoveel mogelijk andere deelnemers. Geschikt voor gasten die elkaar nog niet (zo goed) kennen, maar uiteraard ook genodigden die elkaar al wel kennen, want weet jij écht alles van diegene waar je bijvoorbeeld al zo lang mee samenwerkt?! Je gaat met elkaar het gesprek aan over diverse onderwerpen. Direct daarna volgt een uitdagende opdracht welke met het samengestelde team zo snel mogelijk opgelost dient te worden. De opdrachten liggen in lijn met het onderwerp van het gesprek om zo op een leuke manier met elkaar kennis te maken.

Hoe werkt het?
Pieter van Dijke vertelt: “Na een duidelijke uitleg van onze host gaat men van start waarbij iedereen gebruik maakt van zijn of haar eigen telefoon. Via een website vul je je eigen naam in en dan kunnen we beginnen! Het scherm van de telefoon van iedere deelnemer krijgt een bepaalde kleur. Vanaf dat moment gaat de tijd lopen en is het de bedoeling om binnen één minuut de deelnemers te vinden met dezelfde kleur op het scherm. Zo worden er groepjes van 4 personen aan elkaar gekoppeld en gaan zij met elkaar in gesprek. Er komt een vraag op het scherm over bijvoorbeeld ‘de verste vakantiebestemming’ of ‘de meest unieke hobby’, waarbij het antwoord een naam van iemand uit het team zal zijn. Er ontstaat een leuk gesprek over wie waar is geweest, bepaalde hobby’s of andere interessante onderwerpen en zo kom je steeds meer unieke dingen over elkaar te weten. Hoe sneller achterhaald is om wie het gaat, hoe sneller je met je team verder kan met de opdracht. Hierbij spelen tijdsdruk en samenwerking een belangrijke rol. Op het scherm krijgt elke deelnemer slechts één onderdeel van de opdracht te zien. Op creatieve wijze moet binnen enkele minuten de opdracht zien op te lossen. Hoe sneller het goede antwoord, hoe meer punten er worden verzameld. Iedere deelnemer krijgt afzonderlijk punten per opdracht. Zodra de eerste ronde om is, krijgt ieders telefoonscherm weer een andere kleur. Dit betekent dat ze weer op zoek moeten naar nieuwe deelnemers met hetzelfde scherm! Ga dus zo snel mogelijk op zoek naar de personen waarmee jij weer een nieuw gesprek aangaat en weer een unieke opdracht mee gaat ontrafelen om voor jezelf, maar ook voor het team zoveel mogelijk punten te scoren!”

Output van de resultaten
Bij deze Experience is er ook gedacht aan een leuke output van de resultaten. De scores van de deelnemers worden na iedere ronde getoond en de output van de persoonlijke vragen komt aan het einde van het spel terug. Dit zorgt tijdens en na de Experience voor hilarische gesprekken en een winnaar van het spel. Continue betrokkenheid en veel lol gegarandeerd!

Maak je event écht compleet
Het spel is ontwikkeld om op een leuke en nuttige manier jouw event te beginnen. Met zoveel mogelijk mensen in contact komen, kennis maken met elkaar en iets over elkaar te weten komen staat centraal. En dan ook nog aan het teamgevoel werken door leuke opdrachten met elkaar te ontrafelen. “Door de korte duur van dit kennismakingsspel (kies voor 30, 45 of 60 minuten) is het dé ideale activiteit om te combineren met één van onze toffe Teambuilding Experiences die al jaren lang voor grote successen zorgen bij groepen van 5 tot wel 2000 personen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via +31 73 203 2124 of mail naar info@theboxcompany.nl”