The Box Company is gespecialiseerd in teambuilding activiteiten. The Box Company beschikt over verschillende activiteiten die met groepen tot maar liefst 2000 personen tegelijk gespeeld kunnen worden. Deze teambuilding activiteiten zijn op iedere gewenste locatie te organiseren. Uitdaging, competitie, spanning en lol zijn de basiswaarden van iedere Teambuilding Activiteit. The Box Company heeft het beste aanbod en zorgt voor 100% betrokkenheid bij de teambuilding activiteit!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Op Locatie, Online of Hybride?

The Box Company heeft een breed aanbod van teambuilding activiteiten die op locatie gespeeld kunnen worden, online of in hybride vorm. Waar ben je naar op zoek voor jouw evenement?

Klik hieronder om ons aanbod te bekijken of neem contact op om je wensen te bespreken. 

"Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events!"
Linklaters

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!