Activiteiten op Locatie

The Box Company heeft een uitgebreid aanbod aan teambuilding activiteiten die op iedere gewenste locatie georganiseerd kunnen worden, binnen en buiten. De activiteiten zijn in meerdere talen beschikbaar en te spelen met kleine en grote groepen tot wel 2000 personen tegelijk! Op deze pagina vind je een overzicht van ons aanbod.

Escaperoom Experience

Escape Rooms zijn een wereldwijde rage. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor grote groepen tot maar liefst 2000 personen die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden!

Connect & Collab!

Onze nieuwste teambuilding game! Dé game om iedereen tijdens een event dichter bij elkaar te brengen. Verbinding, samenwerking, fun en energie is waar het om draait! Op iedere gewenste locatie te organiseren tot maar liefst 2.000 personen tegelijk.

Play it Nice, Break the Ice

Nieuw! Met deze ice breaker laat je alle deelnemers van je event op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met elkaar. Aan de hand van uitdagende puzzels en kennismakingsvragen komen alle deelnemers met elkaar in contact.

Plug&Play Experience

Deze experience kan op iedere gewenste locatie en tijdstip zelfstandig gespeeld worden waarbij geen begeleiding vanuit The Box Company nodig is. Te spelen in één grote ruimte, losse ruimtes en op verschillende locaties tegelijk!

Einstein Box

The Box Company heeft Escape Rooms die opgebouwd worden op een door jou gewenste locatie! De Escape Rooms bieden ruimte voor 4-5 spelers tegelijk. Laat teams tegen elkaar strijden door meerdere Escape rooms in te zetten. The Box Company heeft 5 rooms.

Reconnect Experience

We mogen weer live! Verbinding, fun en energie is waar het om draait tijdens deze activiteit.

Toolbox Experience

Iedere lade van de Toolbox opent een nieuwe ronde met nieuwe thema's. Je begint met de onderste lade en werkt zo naar boven. In de bovenste klep komen alle thema's samen. Lukt het jullie om alles aan elkaar te knopen en de opdrachten op te lossen?

Custom Made

Naast het vaste aanbod ontwikkelt The Box Company ook op maat gemaakte spellen. Wij passen een bestaande activiteit naar wens aan of ontwikkelen een volledig nieuw spel op maat.

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!