The Box Company beschikt over de beste en meest meeslepende teambuilding uitjes. Al onze uitjes zijn tijdgebonden en zorgen voor veel spanning tot de laatste seconde. Teambuilding uitjes zijn ideaal om een groep mensen elkaar beter te leren kennen of beter te laten samenwerken. Kies voor een teambuilding uitje van The Box Company en wees zeker van 100% betrokkenheid van de deelnemers en de meest enthousiaste reacties. The Box Company scoort gemiddeld een 9.7 onder al meer dan 100.000 deelnemers!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

De leukste teamuitjes!

The Box Company beschikt over 5 geweldige teambuilding uitjes die men op iedere gewenste locatie kan organiseren. Met of zonder begeleiding vanuit The Box Company.

Daarnaast biedt The Box Company ook online teambuilding uitjes aan en zelfs ook in Hybride vorm; deels op locatie, deels vanuit huis of kantoor. Klik op hieronder voor ons online en hybride aanbod.

"Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events!"
Linklaters

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!