Alle opdrachten in deze game bestaan uit meerdere onderdelen, waardoor iedere deelnemer een belangrijke rol heeft in het succes van het team. Samenwerking is key om zoveel mogelijk opdrachten op te lossen, om als winnaar uit de bus te komen. De game werkt met fysieke spelonderdelen en een tablet. De tablet geeft steeds aan welke opdracht opgelost dient te worden. Het is aan de teams om de juiste verbanden te leggen tussen de tablet en de fysieke spelonderdelen om zo tot oplossingen te komen. De grote diversiteit aan opdrachten zorgt ervoor dat de teams continu uitgedaagd worden en betrokken blijven strijden tot de laatste seconde!

kerstmannen
0
kerstballen
0 +
kalkoenen
> 0
veel plezier
0 1

Hoe werkt het?

De game duurt 75 minuten, wordt in teams van 5-7 deelnemers gespeeld waarbij de spanning continu hoger oploopt richting het einde. Het doel van dit spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen. Het is een uitdagende activiteit vol spanning, competitie en teamwork, maar dan volledig in de sfeer van de gezelligste tijd van het jaar! Kerstklokken worden geluid, kerstbomen versiert, gluhwein zal rijkelijk vloeien en de kalkoenen vliegen je om de oren! Deze ludieke game zal veel plezier, humor en competitie bieden in de hele maand december, tijdens je kerstborrel of -event. Meer informatie?

"Fantastisch georganiseerde game. Leuk team dat enthousiast het spel begeleid. Bijzonder leuke reacties van de collega's ontvangen op de Experience. In 1 woord: Top!!"
Sogeti

Multinationals

"We speelden de kerstspecial binnen de afdeling en het was geweldig! We hadden veel plezier en het bracht het team dichter bij elkaar. Het feit dat je de stukjes van alle spelers nodig hebt om de puzzel te maken, zorgt ervoor dat iedereen iets moet zeggen, wat de huidige strijd is voor de meeste teambuildingactiviteiten, hoe ervoor te zorgen dat iedereen meedoet. Aan het einde van de activiteit had iedereen het erover, en ik denk dat dit wekenlang een gesprek zal voeren op ons kantoor..."
Johnson&Johnson

Overheden

"Wat een energie tijdens de 'kerst' escape box bij Rijkswaterstaat! Wat een geweldig spel met zoveel verschillende uitdagende opdrachten. Met 2 enthousiaste spelleiders en meer dan 85 man in groepen van 6, liep de spanning en het fanatisme op, werd er fantastisch samengewerkt en veel gelachen. Echt een aanrader als het gaat om teambuilding en fun!"
Rijkswaterstaat

Corporates en MKB

"Geweldig kerstpel! Tijdens onze kerstborrel hebben we dit jaar de christmas game gespeeld. Erg leuk! De opdrachten zijn uitdagend, maar voor alle deelnemers goed te doen. Een geweldige manier om met een groep collega's een activiteit te ondernemen in de kerst periode. Zeker een aanrader!"
Emergis

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Isa, Bert en Pieter hebben hun kerstmuts al op en nemen binnen een werkdag contact met je op!