The Christmas Game is een teambuilding activiteit voor grote groepen waarbij ieders speciale superpower nodig is! Alleen samen kunnen de spelers dit avontuur overwinnen: strak samenwerken en slim gebruikmaken van de talenten en kennis van alle team members is key om de Christmas Game te winnen. De perfecte activiteit voor tijdens de decembermaand. Fun, adrenaline en een heerlijke kerstsfeer gegarandeerd! 

0
kerstmannen
0 +
kerstballen
> 0
kalkoenen
0 1
veel plezier

Hoe werkt het?

De game duurt 75 minuten, wordt in teams van 5-7 deelnemers gespeeld waarbij de spanning continu hoger oploopt richting het einde. Het doel van dit spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen en de codes te ontrafelen. Het is een uitdagende activiteit vol spanning, competitie en teamwork, maar dan volledig in de sfeer van de gezelligste tijd van het jaar! Kerstklokken worden geluid, kerstbomen versiert, gluhwein zal rijkelijk vloeien en de kalkoenen vliegen je om de oren! Deze ludieke game zal veel plezier, humor en competitie bieden in de hele maand december, tijdens je kerstborrel of -event. Meer informatie?

"Fantastisch georganiseerde game. Leuk team dat enthousiast het spel begeleid. Bijzonder leuke reacties van de collega's ontvangen op de Experience. In 1 woord: Top!!"
Sogeti

Multinationals

"Met het team de kerstactiviteit gespeeld. De organisatie reageert onwijs snel en vriendelijk. Daarnaast is het super leuk om spelen, top activiteit!"
Aon

Overheden

"Als afsluiter van het jaar hebben wij de kerstgame gespeeld met zo'n 50 collega's. Het was ontzettend leuk! Je hebt elkaar echt nodig en moet echt samenwerken om de puzzels op te lossen. Een zeer welkome afwisseling van de kerstborrel."
Provincie Noord-Holland

Corporates en MKB

"Geweldig kerstpel! Tijdens onze kerstborrel hebben we dit jaar de christmas game gespeeld. Erg leuk! De opdrachten zijn uitdagend, maar voor alle deelnemers goed te doen. Een geweldige manier om met een groep collega's een activiteit te ondernemen in de kerst periode. Zeker een aanrader!"
Emergis

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert en Marije hebben hun kerstmuts al op en nemen binnen een werkdag contact met je op!