Meer dan 60.000 deelnemers hebben al deelgenomen aan het online bedrijfsuitje van The Box Company en in maar liefst 56 verschillende landen. De online activiteit heet de Remote Teambuilding Experience. Online bedrijfsuitje voor kleine én grote groepen, ideaal voor online events of voor teams die op afstand van elkaar werken en een leuke activiteit zoeken om verbonden te blijven met elkaar. Een bedrijfsuitje op afstand, het kan écht! Leuk en effectief!

verschillende landen
0
deelnemers
0 k+
opdrachtgevers
0 +
klantwaardering
0

Online activiteit voor een bedrijfsuitje

Teams van 5 personen strijden voor 75 minuten (korter of langer mogelijk) tegen elkaar in de Remote Teambuilding Experience. Iedere deelnemer speelt achter zijn of haar eigen computer. Dit kan thuis zijn of op een andere werkplek. Iedere deelnemer heeft een envelop* toegestuurd gekregen. In deze envelop zitten vele puzzelstukken, vragenkaarten en attributen. Het doel van de activiteit is het behalen van zoveel mogelijk punten binnen de beschikbare tijd  door het oplossen van een groot aantal opdrachten. De deelnemers binnen een team hebben een verschillende inhoud in de enveloppen zitten. De inhoud moet met elkaar gecombineerd worden om opdrachten op te kunnen lossen. Iedere deelnemer heeft dus een ontzettend belangrijke rol in het succes van een team. Achterover hangen zit er niet bij!

*Indien gewenst is het spel ook volledig digitaal te spelen.

Multinationals

"Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!"
ING Bank

Overheden

"Het CJIB wil jullie bedanken! Wij hebben wij dit spel met meerdere teams online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen."
CJIB

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!