Met de Plug and Play Experience biedt The Box Company bedrijven een teambuilding activiteit waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden. De activiteit is zonder begeleiding in te zetten op elke gewenste locatie.

Plug & Play
Gemakkelijk zelf te spelen door aanwezige instructies en handleiding

Te spelen in 1 grote ruimte, losse ruimtes en op afstand.

In te zetten op elke gewenste datum & tijd.

Laat ook internationale teams tegen elkaar strijden!

Hoe werkt het?

Per team wordt er een box opgestuurd naar de locatie met daarin een duidelijke handleiding, instructies en alle benodigde spelonderdelen. Het doel van het spel is om binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen. Het team dat aan het einde de meeste punten weet te verzamelen wint de Experience! Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Door met meerdere teams te spelen wordt er een extra competitie-element aan toegevoegd. De verschillende teams kunnen ieder aan een eigen tafel spelen, in aparte ruimtes of op verschillende tijden. Speel je met elkaar in één grote ruimte, dan zorgt dit voor hilariteit, energie en een sterk competitiegevoel en verhoogd adrenalinelevel.

Multinationals

"We hebben met ons Management team, de plug en Play experience gespeeld. Vooraf duidelijke communicatie en spullen waren ruim van te voren aanwezig op de locatie. Met meerdere teams gingen we de strijd aan, heldere uitleg vooraf en gedurende het spel een flinke strijd om de winst. Wat de spanning extra verhoogd is dat je tussentijds de score van de andere teams kunt zien. Absoluut voor herhaling vatbaar!"
ABN-Amro

Overheden

Super goed geregeld en heel veelzijdige opdrachten. We hebben het spel met 80 mensen gespeeld en van alle kanten kwamen alleen maar positieve reacties. Dus complimenten voor The Box Company

Corporates en MKB

"We hebben het Plug and Play-spel gespeeld op een off-site evenement met ons team (25 mensen verdeeld over 5 teams) en het was erg leuk met een geweldige competitie omdat we het in één grote ruimte speelden, zodat je de voortgang van andere ploegen ziet. De spellen/puzzels vereisen vindingrijkheid, iemand vertrouwen dat een antwoord goed is en samen de antwoorden vinden. Zou het ten zeerste aanbevelen!"
ASML

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend je vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!