Op zoek naar een teambuilding activiteit voor een grote groep? The Box Company beschikt over een aanbod teambuilding activiteiten voor grote groepen tot 2000 personen. De teambuilding activiteiten van The Box Company zijn op iedere gewenste locatie te organiseren, maar ook online en in een hybride vorm behoort tot de mogelijkheden. De basiswaarden van alle activiteiten van The Box Company zijn uitdaging, competitie, spanning en lol!

personen tegelijk
0
deelnemers
0 k+
jaar ervaring
0 +
klantwaardering
0

Tot 2000 personen tegelijkertijd!

The Box Company heeft vele jaren ervaring in het verzorgen van teambuilding activiteiten voor grote groepen. Meer dan 100.000 personen hebben reeds deelgenomen aan onze activiteiten. Benieuwd naar ons aanbod op locatie?

Kijk ook eens naar ons online aanbod en onze hybride teambuilding activiteit:

"Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events!"
Linklaters

Multinationals

"The Box Company heeft voor een geweldige middag gezorgd bij de Efteling. Dit unieke spel was erg lek en elk team wilde doorspelen om tot de oplossing te komen!"
Unilever

Overheden

"The Box Company heeft tijdens ons evenement voor zo'n 120 ingenieurs een Escape Room Experience verzorgd. Het was heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen aan de slag gingen! Het geheel was uitdagend en goed verzorgd. Zeker een aanrader!"
Nederlandse Spoorwegen

Corporates en MKB

"Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!"
ABN AMRO

Laten we sparren!

Stel vrijblijvend uw vraag of doe direct een aanvraag.
Bert of Marije neemt binnen een werkdag contact met je op!